Post by tweetinmanbubbcur on Feb 23, 2022 15:30:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ promóciós kódok ▞▞▞
▞▞▞ Space Pinball: Classic game 2022 version ▞▞▞
Van rajta mit javítani, S8-on kb a 2. Játék után akad, jatszhatatlan ! különben imádom ezt a játékot. Javítsatok kérlek
összességében elég rendes. a méretek és a fizika kissé eltérnek az eredetitől, és néhány dolog nem ad pontot, mint az eredetiben. Általában azonban, ha Space Cadet 3D flipperrel szeretne játszani, ez megadja azt, amit keres. a legnagyobb kifogásom az, hogy nagyon gyorsan lemeríti az akkumulátoromat – körülbelül 5%-ot négy perc alatt. Nem szoktam hozzá, hogy minden éjjelnél gyakrabban kell töltenem a telefonomat.
Nincs "Zene kikapcsolása" gomb. -De nagyon klasszikus és imádom.
Il Mio Talking Hank Casual ugn
Dadogás. összeomlik. nem lehet abbahagyni.
A legrosszabb játék valaha, annyi kilépési gombot kellett megnyomnom a hirdetésekhez, és a játékmenet a legrosszabb a legrosszabb, a grafika is rossz de nem😡
Imádom a flippert, amióta elég idős voltam ahhoz, hogy lássam őket és játsszam őket. Szeretnék venni egyet otthonomba, de túl sokba kerülnek, veszek egy régit. csak nyomd be a negyedet
Nagyon nosztalgikus, de nem teljesen hasonlít az eredeti játékra.
Imádom ezt a játékot, de a telefonos játék egy kicsit nehezebbé teszi. Ha szereted a flipper játékokat, akkor ez jó választás neked...
Olyan, mint a hagyományos flipper, soha nem játszottam vele az életben, de ez rohadt fantasztikus.
Évekkel ezelőtt játszották ezt a játékot. Még mindig nagyon szórakoztató, de extra labdát kell adnia anélkül, hogy videót kellene néznie. Talán a 3. meccs után megjelenik a videó.
Micsoda kutyavacsora. Ez a legrosszabb flipper, amit láttam. 2 golyó? Melyik bolygón van egy flipperben 2 golyó. És egy videó megtekintésére kényszerítve, hogy extra labdát szerezzen. Micsoda vicc. Az eredeti űrkadét fantasztikus, egyszerű játék volt, de ez a "remake" egyszerűen szörnyű.
Változtasd meg a találati zónákat ahelyett, hogy az egyes oldalak a bal és a jobb szárnyak lennének, és adj hozzá billenő zónás ütődobozokat, ez annyira nosztalgikus, és imádom minden egyes másodpercét, amikor játszom. De a billentés sokkal jobban manipulálta a labdát!
Ahogy emlékszem, minden régi trükköm és labdaszabályozási módszerem még mindig úgy működik, mintha a 90-es évek számítógépén játszanék. Nagyszerű munka!
Ez egy szép játék. Minden rendben van, egy dolgot kivéve. Nincs lehetőség asztalütésre. De ez egy nagyon fontos dolog. És az utolsó frissítés után hirdetések kezdtek megjelenni alul. Ez gusztustalan ((
Szeszélyből keresgéltem, és nagy sebességgel visszakerültem a gyerekkoromba. A hirdetések eltávolításának ára pedig nagyon méltányos.
Hol van a zenész!?!
A játék egyáltalán nincs Kirin processzorokra optimalizálva, legalábbis nem az én p30-am és a testvéreim p30 pro
Szeresd ezt a játékot! Annyi időt töltöttem azzal, hogy Windowson játszottam! Örülök, hogy a telefonom leállása közben visszakerülhetek a ranglétrán! Szerkesztés: észrevettem, hogy a küldetések során szerzett tapasztalatok visszaállnak, amikor a labda elfogy. A játék végéig fel kell halmozódnia. Javítsa meg a szerelőt, és megváltoztatom a minősítésemet
Összességében a játék jó, de túl sok a reklám
Nagyszerű dizájn, de bosszantóan zavaros.
egész jó
A játékban az extra labdák beszerzésének módja nem működik, azt írja, hogy kapsz egy plusz labdát, de nem csinál semmit
Szép ötlet, de teljesen tönkretették a hirdetések és az alkalmazásvásárlások. A legjobb, ha megtalálja az eredeti ingyenes letöltését számítógépen
Space Pinball: Classic game Arkády lsbq
csak körülbelül 15 percig játszottam vele, és máris nagyon ideges vagyok. Egyrészt csak egy labdát kapsz hárommal szemben, így nehezebb nevetségesen magas pontszámot elérni, mint korábban. És nem jut sok idő a labda eltalálására, mivel az az idő 80%-ában több időt tölt mindenhol ugrálva, ami nagyon bosszantó. Tehát nem igazán tudod befolyásolni a labdát a küldetések teljesítéséhez. Miután nem fizettek a hozzáadásokért, továbbra is megpróbálnak megvesztegetni, ha videót néznek egy extra labdáért. Igazán?
Árboc
Hiányzik a hyperdrive/jackpot hang, és a fekete lyuk gravitációja kicsit erősnek tűnik (többé aktiválódik, mint emlékszem), de ezt leszámítva ez egy teljesen TÖKÉLETES kikapcsolódás. Nagyon köszönöm, hogy ezt mindenki újra átélhette. Szintén szórakoztató tény: ez egy teljes játék demója volt, amelyben még 2 tábla volt
VÉGÜL! VALAKI EZT AZ IDŐTLEN KLASSZIKUT ANDROID-RA PORTOLTA! ÉS EZ EGY NAGYON JÓ KIKÖTŐ! Bár nem tökéletes. Már csak 2 labdája van a kezdéshez. Csinálj belőle 3-at, és el vagyok kelve. De ezt leszámítva ez NAGYON! Ezenkívül volt egy hiba, ami miatt a labdám elakadt. Kérlek javítsd ki.
Semmi olyan, mint az évekkel ezelőtti Windows XP-n való játék. A fizika ki van kapcsolva, és több időt töltesz kényszerű hirdetések nézésével, majd több hirdetéssel csak azért, hogy megszerezd a harmadik labdát, mint játszani.
A játék nagyszerű, de miért csak 2 golyó. A flipperben 3 labdának kell rendelkezésre állnia.
Gyerekkorom flippere. Pontosan az, aminek látszik. És örülök, hogy egyetlen fizetéssel megszabadulhatok a hirdetésektől, nem pedig előfizetéssel, mint más játékoknál.
Elnézést az 1 csillagért, de nem tudok játszani, amikor a labda folyamatosan átvág a bal úszószárnyon.
Space Pinball Trò chơi điện tử cyg
Szórakoztató robbanás a múltból, ahol az internet valóban olyan kiváltság volt, amelyet nem mindenki birtokolhatott. Az olyan embereknek, mint én, lehet, hogy volt számítógépük, de nem volt internet. Ez egy szórakoztató bólintás arra az időre.
Hiányzik belőle a felső kar, de frankó játék.
A klasszikus Windows xp nagyon gyenge verziója. Az extra labda nem működik 0 golyó elérésekor. Ugyanaz a küldetés minden szinten. A szinteket nem tartják be.
Space Pinball: Classic game Zręcznościowe yflt
Nagyon hasonlít a Windows verzióhoz, kár, hogy nem ugyanaz 1. Hirdetések 2. Csak egy labda 3. Rövid békaláb
Majdnem pontosan úgy, ahogy emlékszem rá. Az egyetlen észrevehető különbség az, hogy amikor a labda a bal oldali úszó felé gurul, akkor visszapattan, így nehezebb a lövéseket sorba állítani.
Ez gyerekek kiváló már nagyon kerestem ezt a játékot mivel a windows xp-m tönkrement és nem tudtam már többet vele játszani de most már igen!!!
Sok hirdetéshez. Nem kényelmes vezérlés. Bosszantó felület és pontok, amelyek az asztalon jelennek meg.
minden 2 játék, nem akarom nézni hozzá. pici koromban PC-n játszottam, de nem bírom nézni az addot
A klasszikus Windows XP játék jó replikációja, de nagyon késés és akadozás a telefonomon, ami lehetetlenné teszi a játékot